Op 16 ,17 en 18 april 2010 gaat Animal Event weer van start in safaripark de Beekse Bergen, het beloofd een enorme drukte te worden. Voor de liefhebbers van vele diersoorten een kans om deze van dichtbij te bekijken, of ermee op de foto te gaan.

De organistie verwacht 30.000 man publiek en het leuke is dat ze mij vroegen op life 3 dagen te gaan portretteren, wat ik natuurlijk niet kon weigeren :-)

Op de website van Animal Event staat het volgende:

Maak kans op een portret van jouw kat
In het kunstpaviljoen in Royal Canin CatPlaza kom je in aanraking met echte kattenkunst. Kunstenaars en schilders presenteren de mooiste kunstwerken en schilderijen en schilderen zelfs live katten tijdens het evenement.
 
Wanneer jij online je entreekaart koopt, kun je een mooie foto insturen van jouw kat. Uit alle inzendingen wordt de mooiste foto uitgekozen en deze wordt op het evenement door Eline van Waardenburg geschilderd. Op zondagmiddag is het schilderij helemaal gereed en ga je met een portret van jouw kat naar huis.

Eline is een kunstenares die gespecialiseerd is in het maken van realistische portretten van dieren en mensen waarbij ze gebruik maakt van pastel, houtskool, conté en potlood. Het is voor haar een uitdaging om niet alleen een uiterlijke gelijkenis te treffen maar om juist ook de specifieke persoonlijkheid naar voren te laten komen in een portret. Zij werkt in opdracht en maakt gebruik van foto's. Kijk op www.elinevanwaardenburg.com of bezoek haar Exto of Hyves voor meer informatie.

Bestel dus nu online jouw entreekaart en stuur de foto van jouw kat naar info@animal-event.nl of via de post naar Animal Event, antwoordnummer 19501, 5095 ZT, Hooge Mierde

Einde bericht, leuk he, misschien tot ziens :-)

Eline

kat omhoog kijkend copy.jpg

 

 

Carrieann

6 september 2011

At last, someone comes up with the "right" asnwer!


Reageer op dit bericht