Wanneer u een portret wilt bestellen kunt u als volgt te werk gaan:

1: U stuurt mij een foto via mail, post of komt hem langsbrengen. Het liefst meerdere foto's waarbij de foto waar de voorkeur naar uit gaat is aangegeven. Dit is voor mij om een duidelijker beeld van de persoon of dier te krijgen dat geportretteerd gaat worden). We overleggen dan samen welke foto het gaat worden en dus het meest geschikt is.

2. U geeft informatie over degene waar het portret van gemaakt gaat worden: leeftijd, geslacht, karakteromschrijving (zaken die typerend zijn voor de betreffende persoon of dier) ,ras (bij dieren)

3. uw eigen gegevens : naam, adres,postcode, plaats, telefoon, email

4. Welke maat en welk materiaal en of het een portret half lichaam of hele lichaam en of er meerdere personen of dieren op het portret moeten komen.

5. U kunt het voltooide portret bij mij afhalen kleinere formaten kunnen ook eventueel opgestuurd worden.

6. U kunt het portret zelf laten inlijsten, wanneer u dat prettig vindt kan ik het ook laten inlijsten in overleg met u en een lijstenmaker We zullen samen tot een duidelijke afspraak komen en erover contact onderhouden. U kunt contact opnemen met mij via deze site of via mijn email: info.elinevanwaardenburg@gmail.com

telefoonnr: 078-6197030